Vastgoedonderhoud

Bij Fuerta B.V bent u ervan verzekerd van een goed plan dat wij samen met u maken voor zowel uw binnen- als buiten projecten. Onze specialisten beschikken over de benodigde disciplines en kennis, zo kunnen wij ervaren en flexibel werk leveren. Het is voor ons belangrijk een prettige leefruimte te bieden aan onze klanten en opdrachtgevers op weg te helpen deze ruimtes aan bewoners aan te bieden. Fuerta B.V kijk daarom niet enkel naar de opdrachtgever maar denkt ook mee in het belang van bewoners, omwonenden en omgeving.

Ons advies wordt op basis van geschetste scenario’s in het voortraject gegeven en wij helpen u daarbij zoeken naar een totaaloplossing voor uw wens. Ook zijn wij van mening dat we uw eindproduct zo optimaal kunnen bereiken doormidden van samenwerken. Onze relaties met opdrachtgevers, partners of bewoners staan daarom prioriteit. Omdat de bewoners voor ons een belangrijke doelgroep is, kunnen wij ook hen namens u van informatie voorzien. Zo komen we uit tot de beste oplossingen die ook op langer termijn resultaat blijven leveren voor u. Onze leveringen variëren in pakketten en leveren. Zo kunt u denken aan voegwerken maar ook glas of kozijnwerk. Daarnaast bieden wij ook gehele onderhoudsservice aan.

Ons aanbod is vergeleken met andere vastgoedonderhouders enorm breed en geeft u een vast aanspreekpunt voor u zaken. Wij kijken namelijk naar uw als opdrachtgever, de bewoner en de omgeving war wij in werken. Voor u als opdrachtgever leveren wij het afgesproken product zo duurzaam en nauwkeurig mogelijk, voor de bewoner en de omgeving zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en beperking in het doen.

Waarom kiezen voor ons?

Expertise

Wij geloven in een leven lang leren aangevuld met de nodige ervaring

Geen overlast

Wij beperken de overlast voor de bewoners tot een minimum

Milieubewust

Producten die goed zijn voor het milieu zijn goed voor uw gebouw

Ervaring

We hebben een soortgelijk project ongetwijfeld een keer uitgevoerd

Eerlijke prijs

Bij ons krijgt u een eerlijke prijs voor een eerlijke service

Service

Ieder project behoeft garantie en nazorg. Daar zorgen wij voor

Veelgestelde vragen

Hoe wordt overlast beperkt tot een minimum?

Vergelijk ons onderhoud met het verbeteren van een snelweg. U merkt er wellicht iets van maar wordt netjes omgeleid. Zo hebben wij vele methodes om het proces te laten plaatsvinden zonder dat de bewoner daar (veel) hinder van ondervind.

Hoe vaak wordt onderhoud uitgevoerd?

Ieder gebouw heeft zijn eigen onderhoudsfrequentie. Het belangrijkste is de gebruiksfrequentie van een gebouw. Een hoofdingang en trappenhuis voor een flat van 400 appartementen kent een andere onderhoudsfrequentie dan een galerijflat van 12 woningen.

Wat wordt er verstaan onder onderhoud?

Onder onderhoud verstaan we alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de levensduur van een gebouw(deel) te verlengen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het object aantrekkelijk blijft voor de bewoners. Werkzaamheden kunnen kozijnonderhoud zijn, of een verfbeurt voor een bepaalde gedeelte van het gebouw.