Vastgoedonderhoud

Uw onderhoud kunt u met gerust hart overlaten aan Fuerta. Wij nemen u de periodieke en sporadische onderhoud uit handen. We streven er naar om een lange relatie met u aan te gaan waarbij we een zo hoog mogelijke levensduur van het object nastreven. Bij onderhoud denken we bijvoorbeeld aan schilderwerk, loodgieterswerk of dakbedekking. Hoewel wij bekend staan als aanbieder van vastgoedonderhoud in Utrecht en omgeving, werken we al meer dan tien jaar in het hele land.

Wij bieden echter een breed pallet aan onderhoudsservice. Denk hierbij aan metsel en voegwerk of glas en kozijnwerkzaamheden. Met onze brede aanpak heeft u één vast aanspreekpunt. Omdat wij ons ook focussen op het informeren van de bewoners, kunnen wij bij grote ingrijpende onderhoudswerkzaamheden de bewoners van informatie voorzien. Ook hebben ze een bereikbare aanspreekpunt voor al hun vragen en opmerkingen.

Bij onderhoud streven wij naar de tevredenheid van de bewoner. Zo beperken we de overlast tot een minimum. Wij zijn gewend om grote ingrijpende werkzaamheden uit te voeren met een minimale overlast voor de bewoners. Bij grote projecten is het een uitdaging om de overlast voor de bewoners te beperken. Hierbij speelt goede planning en een grote rol. Voordat u met het project begint, kijken we samen naar de planning en zullen wij u adviseren om de overlast tot een minimum te beperken.

Waarom onderhoud van Fuerta?

Expertise

Wij geloven in een leven lang leren aangevuld met de nodige ervaring

Geen overlast

Wij beperken de overlast voor de bewoners tot een minimum

Milieubewust

Producten die goed zijn voor het milieu zijn goed voor uw gebouw

Ervaring

We hebben een soortgelijk project ongetwijfeld een keer uitgevoerd

Eerlijke prijs

Bij ons krijgt u een eerlijke prijs voor een eerlijke service

Service

Ieder project behoeft garantie en nazorg. Daar zorgen wij voor

Veelgestelde vragen

Hoe wordt overlast beperkt tot een minimum?

Vergelijk ons onderhoud met het verbeteren van een snelweg. U merkt er wellicht iets van maar wordt netjes omgeleid. Zo hebben wij vele methodes om het proces te laten plaatsvinden zonder dat de bewoner daar (veel) hinder van ondervind.

Hoe vaak wordt onderhoud uitgevoerd?

Ieder gebouw heeft zijn eigen onderhoudsfrequentie. Het belangrijkste is de gebruiksfrequentie van een gebouw. Een hoofdingang en trappenhuis voor een flat van 400 appartementen kent een andere onderhoudsfrequentie dan een galerijflat van 12 woningen.

Wat wordt er verstaan onder onderhoud?

Onder onderhoud verstaan we alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn om de levensduur van een gebouw(deel) te verlengen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het object aantrekkelijk blijft voor de bewoners. Werkzaamheden kunnen kozijnonderhoud zijn, of een verfbeurt voor een bepaalde gedeelte van het gebouw.