Vastgoedadvies

Het is erg raadzaam om een partner of dienst in de arm te nemen die u kan voorzien van goed vastgoedadvies. Wij denken daarom graag met u mee. Ons advies richt zich op u wens en uw budget. Vaak worden details over het hoofd gezien en is het daarom goed het plan aan een professional voor te stellen, onze deskundige brengen deze details naar voren en geven u inzicht op belangrijke factoren. Wij kijken samen met u naar wat de mogelijkheden zijn en welke ontwikkelingen wij u eventueel kunnen bieden. Bij ons kunt u advies verkrijgen rondom onderhoud, verduurzaming en

Vanwege onze expertise op het gebied van energie en verbruik maken veel bedrijven gebruik van onze advisering. Of het nu gaat om HR++ glas, dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, zonnepanelen of ventilatie. Ons advies is altijd gericht op een significante verbetering van de duurzaamheid en wooncomfort.

Waarom vastgoedadvies van Fuerta?

Flora en fauna advies

Wij helpen u graag indien er op uw terrein beschermde soorten zijn

Asbest

Fuerta is uw partner op het gebied van asbest rapportages

Complexvisie

Een advies is pas nuttig als het voldoet aan uw visie en doelen

Duurzaamheid

Energiebesparingstechnologie kent voor ons geen geheimen

Wooncomfort

Ons advies is ook gericht op een verbetering van het wooncomfort

Wetgeving

Wij helpen u graag bij het voldoen aan de laatste wetgeving

Veelgestelde vragen

Is duurzaamheidsadvies wel nodig?

Met de vele aanbieders en reclames op het gebied van duurzaamheid zou u denken dat verduurzaming slechts een kwestie is van producten aanschaffen. Niets is minder waar. In het bos van duurzaamheidsproducten is goed advies hard nodig. Het ene gebouw is het andere niet. Wij adviseren u graag om de beste keuze te maken.

Zit ik na het advies aan u vast?

Uiteraard vinden wij het prettig als u na ons advies kiest voor onze dienstverlening. Zowel op het gebied van kwaliteit als kosten is een combinatie van advies uitvoer een aantrekkelijke optie. Maar het hoeft niet. U kunt gebruik maken van onze advisering en uw eigen aannemers en uitvoerders het werk laten uitvoeren. U zit nergens aan vast.

Adviseren jullie ook op het vlak van bewonersparticipatie?

Eén van de aspecten waarmee projectontwikkelaars en woningcorporaties mee te maken hebben is (lage) bewonersparticipatie. Wij hebben vele best-practices om de bereidheid van bewoners te vergroten. Goede communicatie speelt daarbij een sleutelrol.