Service

Onze goede service kunt u herkennen aan de klanttevredenheid waar wij erg hoog op scoren bij onze klanten. De mensen die bij ons i n dienst staat kunnen u de juiste service aanbieden omdat wij beschikken over de juiste kennis ij het vakmanschap. We werken daarom bewust met vaste vakmannen en verhelpen u snel bij problemen. Wij hoeven daarom niet te filteren wie voor uw project geschikt is omdat al onze werknemers goed en effectieve service

Het bieden van goede service is onder ander ook altijd klaar kunnen staan voor klanten, iets wat niet veel aannemers kunnen. Zo zijn wij zelfs tijdens de feestdagen, avonduren en weekenden voor u beschikbaar

Waarom service van Fuerta?

Vaste medewerker

U bewoners krijgen een bekend gezicht over de vloer

Geen vakantie

24 uur, 7 dagen, en 365 dagen in jaar staan wij voor u klaar

Gediplomeerd

Onze vakmensen zijn allemaal gediplomeerd

Vakmensen

Geen alleskunner, maar voor iedere klus een vakman

Snel

Snel ter plaatse om het probleem z.s.m te verhelpen

Garantie

Wij bieden garantie op alle door ons verrichte werkzaamheden

Veelgestelde vragen

Waarom werken jullie met vaste monteurs?

Iedere woningenblok of flatgebouw is anders. Waar zit de hoofdkraan? Hoe ziet de kruipruimte er uit? Hoe lopen de leidingen en kabels? Om tijd te bespraken wat zowel ten goede komt van de bewoners als de opdrachtgever hebben we besloten om met vaste krachten te werken. Met de achtergrondkennis die de monteur heeft kan het probleem snel worden verholpen. Dit is een win win situatie.

Wie moeten mijn bewoners bellen?

In overleg kunnen we u voorzien van een noodnummer. Meestal hebben woningbouwcorporaties een eigen nummer waar reparaties op gemeld kunnen worden. In dat geval raden wij u aan om de oproepen door te schakelen naar Fuerta. De bewoners kunnen in overleg ook contact opnemen via email of eventuele app.

Kunnen jullie de drukte wel aan?

In de jaren dat we service aanbieden hebben we vaak piekmomenten meegemaakt. We proberen de probleem altijd binnen de afgesproken tijd te verhelpen. Daar reserveren we ook de nodige mankracht voor. In overleg met de opdrachtgever zijn er zaken die per direct opgelost dienen te worden, denk aan een badkamerverstopping of een kapotte CV ketel in een huis met kleine kinderen.