Schoonmaakbedrijf nodig?

Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers en bewoners beter functioneren in een schone omgeving. De bewoners zijn tevreden en zullen wanneer u vraagt om medewerking eerder toestemmen. Daarnaast toont u met een periodieke of specialistische reiniging aan dat u voor de bewoners klaar staat. En dat komt uw relatie met de bewoners ten goede. Wij zijn begonnen met het aanbieden van schoonmaakdiensten in Utrecht en omgeving. Schoonmaakwerk is onderdeel van onze dienstverlening.  

Als we het hebben over reiniging of schoonmaak, dan hebben we het over periodieke en specialistische reiniging uitgevoerd door schoonmakers van Fuerta. U kunt ook kiezen voor beiden. Periodieke schoonmaak sluit specialistische reiniging niet uit en omgekeerd. Denk aan een periodieke reiniging van bijvoorbeeld de gevel of een vloer die in de was moet.

De meeste corporaties kiezen voor het periodiek reinigen van trappenhuizen en hallen. Afhankelijke van het aantal bewoners en de frequentie van het gebruik kan dit van eenmaal in de paar weken tot meerdere malen per week of zelfs dagelijks. Naast de periodieke schoonmaak zijn er ook objecten die minder frequent worden schoongemaakt, of juist in de coronatijd veelvuldig moeten worden schoongemaakt.

Vanwege de corona hebben we meer medewerkers om de omgeving gezond te houden. Denk aan deurknoppen, intercomsystemen en trapleuningen die veelvuldig schoongemaakt moeten worden. Fuerta kan u ook helpen bij het plaatsen van desinfecteersystemen. In de coronatijd is hygiëne van nog groter belang en wij kunnen u daarbij helpen.

Ons pallet aan specialistische reiniging is breed. U heeft één aanspreekpunt voor alles op het gebied van reiniging. Van glazenwassen en gevel reiniging tot vloerreiniging. Die laatste kun je weer onderverdelen in verschillende specialisaties. Van natuursteenvloeren tot houten vloeren die wij desgewenst voor u kunnen behandelen.

Uiteraard kunt u bij Fuerta ook terecht voor verbruiksartikelen zoals zeep en toiletpapier. Desgewenst kunnen wij uw zeepreservoirs en toiletpapier tijdig vervangen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Niets is vervelender voor een bezoeker of bewoner dan toiletpapier wat op is of lege zeepdispensers.

Waarom reiniging van Fuerta?

Compleet

Fuerta biedt u complete reinigingsdiensten aan

Tevredenheid

Een schone omgeving leidt tot tevreden bewoners

Eén aanspreekpunt

Eén laagdrempelig aanspreekpunt voor al uw reiniging

Effectief

Van het eerste advies tot de laatste nazorg super effectief

Corona proof

Wij bieden oplossingen aan om u de coronatijd door te helpen

Geen bijzaak

Voor ons is reiniging geen bijzaak maar een must

Veelgestelde vragen

Gebruikt Fuerta milieuvriendelijke producten?

Wij gebruiken milieuvriendelijke producten. Wat goed is voor het milieu is vanzelfsprekend goed voor uw gebouw. We hebben dus meerdere redenen om te kiezen voor de beste producten.

Wanneer worden disposables vervangen?

Onder disposables verstaan we alles wat na gebruik weggegooid wordt. denk aan wc-papier. Aan de hand van het voorspelde gebruik, maken wij een schema. Uiteraard kunnen we deze bijstellen indien nodig.

Welke coronamaatregelen nemen jullie?

Fuerta heeft voor haar personeel de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo houden we afstand, ventileren we en gebruiken we handschoenen. Bij de reiniging van uw pand merkt u dit. Daarnaast maken we veelgebruikte objecten zoals deurknoppen en trapleuningen vaker en grondiger schoon.