Projectmanagement

Een goedlopend project is inherent aan een gedegen projectmanagement. Fuerta biedt verschillende pakketten projectmanagement. Van een coördinerende of begeleidende rol tot het volledig uit handen nemen van het projectmanagement. De scope bepaald u zelf.

We kunnen het proces van projectmanagement onderverdelen in coördineren, plannen, organiseren en communiceren. In alle processen zorgen we ervoor dat alles soepel loopt. Zijn er problemen of loopt het spaak, dan staan we direct voor u klaar. Het liefst handelen we al voordat de problemen ontstaan.

Het coördineren van het proces bestaat uit het navolgen van protocollen en best-practices die zijn bewezen in de praktijk. Onze expertise en ervaringen met complexe projecten komt goed van pas in dit proces.

Voor het plannen maken we gebruik van bekwame planners die gedetailleerd te werk gaan. Een gedegen planning is essentieel voor het proces. De planning is leidend, maar dit wil niet zeggen dat we niet flexibel zijn. Onze planners kunnen goed omgaan met onvoorziene zaken die het project beïnvloeden.

Goede projectmanagement staat of valt met goede communicatie. Naast de communicatie tussen Fuerta en uw bedrijf zijn er de externe partijen. Denk hierbij aan het contact met overheidsinstanties voor het regelen van bijvoorbeeld vergunningen. Uiteraard zorgen we ook voor goede communicatie met de bewoners.

Waarom projectmanagement van Fuerta?

Vergunningen

Fuerta neemt u de aanvraag van vergunningen uit handen

Duidelijkheid

Voor de communicatie maken we gebruik van duidelijke taal

Scope

U bepaald zelf de scope van het projectmanagement

Probleemdetectie

Bij de kleinste indicatie van een probleem wordt er ingegrepen

Alles uit handen

Fuerta zorgt er voor dat u zich op de hoofdzaken kunt richten

Praktijkervaring

Theorie is pas bruikbaar als het in praktijk goed werkt

Veelgestelde vragen

Tot welke projectgrootte kunnen jullie aan?

Fuerta heeft in het verleden projecten geleid waarvan de scope enkele gebouwcomplexen bevat die ieder honderden bewoners telden. In zekere zin zijn er voor grotere projecten meer mensen nodig, die wij uiteraard kunnen leveren. Met de juiste management bij grote projecten voorkom je dat de kans op fouten exponentieel stijgt met de projectgrootte.

Is projectmanagement kostbaar?

Zoals u op onze site heeft kunnen lezen, hanteren wij eerlijke prijzen, oftewel concurrerende tarieven. Projectmanagement kan de indruk opleveren dat er aanzienlijke kosten zijn. Maakt dit het kostbaar? Niets is minder waar, want een project wat in de soep loopt is veel kostbaarder. Het grootste verlies wat niet in geld uit te drukken is, is reputatieschade.

Is het geen gevaar voor onze eigen zichtbaarheid?

Als wij uw projectmanagement doen, dan doen wij dit onder uw vlag. Wij voeren de gesprekken met de overheidsinstantie en de bewoners namens uw bedrijf. Alle andere communicatie wordt namens u uitgevoerd. Fuerta blijft op de achtergrond waar nodig.