Over ons

Fuerta is begonnen als echt schildersbedrijf. Sinds het prille begin kregen wij woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars als klant. Vanwege de prettige samenwerking groeiden wij binnen deze branche uit tot wat we nu zijn. Een bedrijf met een breed scala aan diensten op het gebied van renovatie en onderhoud. Onze klanten hebben nu één aanspreekpunt voor al hun vraagstukken.

Wij bieden verschillende diensten aan. Neem eens een kijkje bij onze diensten. Van periodiek onderhoud tot service voor de bewoners. Vanwege onze ervaring en de verschillende vakgebieden zijn wij in staat om een volledig en totaal onderhoud en renovatiepakket aan te bieden.

Wij staan voor kwaliteit voor een eerlijke prijs en duurzaamheid door innovatie. Kwaliteit is alleen interessant voor een klant als deze niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Bij ons krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij kunnen dit bieden omdat we een platte en efficiënte organisatie zijn. Bij ons vindt u geen onnodige managementlagen. Wij investeren in kwaliteit en daar krijgen we mond tot mond reclame voor terug. Daarom hebben wij geen dure reclamecampagnes nodig. En daar profiteert u weer van.

Fuerta is zo’n tien jaar geleden begonnen als schildersbedrijf. Echter begint het avontuur veel eerder in de tijd dat onze schilders werkzaam waren bij verschillende bedrijven. Ervaring en kennis is nog steeds onze motto. Wij eisen van al onze medewerkers dat ze over de juiste kennis en ervaring beschikken. Alleen zo kunnen we de kwaliteit garanderen waar wij voor staan.

Waarom Fuerta?

Snelle hulp

Na het aanvragen van informatie krijgt u nog dezelfde dag antwoord. We streven er naar om binnen 24 uur een offerte te sturen

Altijd bereikbaar

Wij hebben ruime contacttijden. Bij bepaalde contracttypen kunt u kiezen voor nog ruimere contacttijden zoals weekenden en feestdagen

Eerlijke prijs

Bij ons geen dure managers of exorbitante marketingcampagnes. Daarom kunnen wij eerlijke prijzen hanteren

Expertise

Een erkende degelijke opleiding en een bak ervaring. En dat vertaalt zich in de expertise van onze medewerkers

Eén aanspreekpunt

Fuerta is een full-service bedrijf. Daarom heeft u genoeg aan één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken

Kwaliteit

Kwaliteit door kennis, ervaring en innovatie. We leveren niet alleen de beste kwaliteit, maar meten deze ook zodat we kunnen verbeteren

Missie en Visie

Missie

Onze missie is om krachten te bundelen en om verschillende specialismen aan te bieden. Uitgangspunt is dat we daarbij onze kennis delen zodat wij, de opdrachtgever en de bewoners verder komen. Innovatie speelt daarbij een belangrijke rol.

Met tientallen jaren ervaring mag je gerust stellen dat Fuerta een specialist is op het gebied van renovatie en onderhoud. Het is niet alleen onze ervaring in de specialismen, maar ook in de type objecten. Denk aan woningen, kantoren, zorg en onderwijs gebouwen en ander vastgoed. 

We richten ons vooral op duurzame en kostenbesparende oplossingen. Innovatie de katalysator voor onze doelen. Daarnaast investeren wij in opleidingen en trainingen van onze vakmensen. De kwaliteit van onze dienstverlening is inherent aan de kennis en kunde van ons personeel.

 

Visie

Integriteit, kwaliteit voor een eerlijke prijs, service, innovatie en duurzaamheid zijn voor ons kernwaarden waar we geen concessies aan doen.

Wij willen uw partner zijn voor een langere periode. Hoe langer we samen werken hoe beter we elkaar leren kennen. Vertrouwen is voor ons ook een groot goed. Onze bestaande klanten weten niet anders dan dat wij een verlengstuk zijn die gefocust zijn op het behalen van hun doelen. We zouden kunnen stellen dat onze visie voor een groot deel bestaat uit uw visie.

Naast de kernwaarden bestaat onze visie ook uit een uitmuntende communicatie. Communicatie met de opdrachtgever in alle stadia van het proces. Maar ook communicatie naar de bewoners, voorafgaand, tijdens en na de werkzaamheden.