Nieuwbouw

Het vinden van een goede aannemer voor uw nieuwbouwproject kan erg lastig zijn om te vinden, u legt immers ruimtes in vertrouwen bij een ander. Fuerta B.V neemt deze zorg graag van u over en garandeert u juiste leveringen op maat en veelzijdigheid in uw plan. Wij bieden nieuwbouw pakketten aan eenieder die opzoek is naar een ervaren aannemer. Zo kunt u denken aan vrijstaande woning, maar ook aan utiliteitsbouw.

Bij nieuwbouw komt veel kijken dan enkel een ontwerp kiezen of een plan. Wij kijken graag met u mee naar een passende nieuwe stijl en of welk plan aansluit bij het karakter van uw gebouw, ruimte of een los gedeelde. Vaak wordt Fuerta ingezet om bijvoorbeeld in gesprek te gaan met de architect om te kijken of het plan haalbaar is.

Waarom nieuwbouw van Fuerta?

Energiebesparing

Van isolatie tot HR++ glas. Energiebesparing levert geld op

Duurzaamheid

Fuerta biedt duurzaamheid in de breedste zin van het begrip

Wooncomfort

Ons doel is een verbetering van woon- en werkcomfort

Stijlvol en nuttig

Wij passen de stijl van de ruimte aan op het gebruik er van

Innovatie

Door het gebruik van de nieuwste technieken komen we verder

Gebouwkarakter

Wij voeren nieuwbouw uit en letten daarbij op het gebouwkarakter

Veelgestelde vragen

Waarom is duurzaamheid belangrijk?

De demiddelde leeftijd van een gebouw in Nederland is 40 jaar. De meeste gebouwen zijn dus gebouwd in een tjid waarin we niet op de hoogte waren van de ernst van het milieu. We weten steeds meer over het milieu en we beseffen ook dat we moeten ingrijpen. Duurzame renovatie en onderhoud kan daarbij helpen.

Is duurzaamheid het investeren waard?

De gemiddelde minimale leeftijd dat een gebouw meegaat, is in Nederland zo’n 60 jaar. Vaak gaat een gebouw zelfs 80 of 100 jaar mee.  Afhankelijk van de leeftijd gaat een verduurzaming wellicht tientallen jaren mee. Wat in eerste instantie een grote investering lijkt verdient zich na vele jaren terug.